Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Cumpără acum

Brutaria Larisch Exim

Brutăria Larisch Exim a fost inființată din 1994 am început să formăm o organizație, de 27  de ani perfecționăm produsele care ajung pe mesele a mii de clienți mulțumiți !

Am început cu un cuptor in care am așezat pasiune și multe ore de muncă, iar azi dupa aproape trei decenii de perfecționare a produselor, proceselor de muncă și cel mai important a echipamentelor ne-am extins in zeci de orașe din România și Ungaria cu sute de puncte de livrare .

Calitate superioară

Cea mai importantă componentă pentru un produs de panificație sau patiserie de o calitate superioară este materia primă. Ne-am ales furnizorii cu cea mai mare grijă deoarece calitatea produselor noastre depind de ei. Dincolo de cuvintele frumoase, un lucru este cert, noi suntem primii degustătorii ai tuturor produselor noastre .

Croissant Dolce Nero


Croissant Dolce Nero este o combinație perfecta intre aluatul cu ciocolata și cel normal și din nou umplut cu ciocolata !!! Pentru iubitorii de ciocolata va fi o mare surpriza când vor gusta acest produs preparat de brutăria Larisch Exim.

Pâine albă

   Un gust cu traditie. un gust ce nu va fi inlocuit repe in Ardeal. Recomandarea noastra este de a consuma aceasta PITĂ CU SLANĂ SI PORODICI .

Cozonac cu Nucă

   Când am reinventat acest produs tradițional ne-am bazat pe copilăria fiecăruia! Știm ca nu aluatul contează la un produs de patiserie am decis sa punem accentul pe ce contează. Umplutura face diferența ! Produsele noastre sunt gândite în așa fel încât sa satisfacă pofta de dulce cat mai repede.

Cozonac cu Rahat

  Cozonacul cu rahat este  o combinație gustoasă si rară intre rahat, aluat dulce si aluat cu cacao. Cu siguranță ca aceasta combinație sa iți lase in gura un gust de “mai vreau” !

Cozonac cu Rahat

  După părerea noastră aluatul de foietaj ascunde un potențial uriaș in comparație cu aluatul tradițional . Rezultatul din acest aluat de foietaj este o bunătate , noi ii spunem pogăcele și este una dintre cele mai vândute produse ale noastre.

Nespus de bun

 Calitate produselor noastre este garantată si certificată de calitate conform noilor directive din Uniunea Europeana. Lucrăm intens la toate rețetele pentru a satisface toți clienții.

For a sweet treat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed tincidunt ut

For a sweet treat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed tincidunt ut

For a sweet treat

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed tincidunt ut

Testimoniale

Nu sunt client inca, nu am cumparat produse încă, dar am colegi care au cumparat si care au fost atât convingători incît cu siguranța o sa cumpăr. Mi-au spus ca au fost impresionați de promtitudinea răspunsului si de rapiditatea livrării comenzilor. Felicitări!

Marta Anghel Administrator

Am o parere excelenta despre acest site! Am gasit produse de calitate, sanatoase si prietenoase cu buzunarul nostru. Felicitari pentru ca v-ati gandit si la acest aspect!

Andrei Gavril Manager

Contactează-ne !

Ai o întrebare ? Scrie un mesaj